Cea mai mare parte a sexului lor

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a gasi sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti absolut experimentati cu cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si. Cu siguranta, este complet pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specializate magazine dati o masiva alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler si, de asemenea, alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

image

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele joc https://articlescad.com/15-bloggeri-pornografici-care-trebuie-s-te-ui-i-1008790.html suprematie precum si intrare, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara jena

BDSM este o distincta metoda care necesita o masiva suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.