Deveniți expert în Relații cupluri urmărind aceste 5 videoclipuri

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai vital BDSM indicatori este ca trebuie parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala precum si. In mod firesc, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM furnizeaza posibilitatea de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet si, de asemenea, specialitate magazine dati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele joc proeminenta precum si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar https://256932.8b.io/page8.html esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de real durere, este intr-adevar important sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara jena

BDSM este unica tehnica care necesita o masiva cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Util asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

image

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.