So You have Bought Filme porno ... Now What?

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi recomandari si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte https://zenwriting.net/muallehiaq/bdsm-idei-pentru-perechidoriti-sa-incercati-ceva-nou-nout-in-dormitor de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai esential BDSM idei este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala precum si. Desigur, este total cat tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, web si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si intrare, un cuvant sigur este foarte vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de real durere, este de fapt crucial sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant identifica ca o indicatie pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara jena

image

BDSM este unica practica care are nevoie o substantiala cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca ramane in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.